Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr Gökhan Gürel 2014 yerel seçim çalışmalarına esnaf ve mahalle ziyaretleri ile tam gaz devam ediyor.

Mart 2014 yerel seçimi için Akhisar'ın ilk belediye başkan aday adayı olan Dr Gökhan Gürel seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile siyasi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar dahilinde esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen Dr Gökhan Gürel çözüm önerilerinde bulundu. Sanayi esnafı öncelikli sorun olarak sanayi sitesi içinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gündeme getirirken, sanayi sitesi bölgesinde banka şubeleri ve belediye veznelerinin olmayışından da yakındı.

Dr Gökhan Gürel belediye başkanı olması halinde istinat duvarı, güvenlikli giriş çıkış alanlarının belirlenmesi ve gece aydınlatması konusundaki projelerini anlatarak bunları birlikte yaşama geçireceklerini belirtti.

Bunun yanı sıra kaldırım ve alt yapı çalışmalarının da devam etmesi ve daha ileri taşınması gerektiği önemle vurgulandı. Sanayi esnafının Dr.Gökhan Gürel’e olan yakın ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı.

Mahalle Toplantılarına Devam

Bu güne kadar tüm beldeleri, mahalleleri ve çok sayıda köyü ziyaret eden Dr Gökhan Gürel aday adaylığı çalışması kapsamında bu ziyaretlerini de sıklaştırdı.

İhmal edilmiş, geri kalmış görünümünden, modern kent görünümüne kavuşmuş bir Akhisar için çaba sarfedeceklerini belirten Gürel, ‘Akhisar bir deprem bölgesidir. İnsanımızı depreme dayanıksız, sağlıksız konutlardan ivedilikle kurtarmalıyız. Kimsenin mağdur edilmediği, değer artışının halkla ve hakça paylaşıldığı, yerinde kentsel dönüşümü savunuyoruz. Kentsel dönüşümden anldığımız budur. İnsanların komşuluk ilişkilerini bozmadan, yaşam tarzlarına, sosyal anlayışlarına saygı gösteren bir kentsel dönüşüm gerçekleştirmeyi hedefliyoruz’ dedi. Ayrıca Akhisar kent merkezinde giderek büyüyen trafik sorunun çözümünde araçları değil, insanları kent merkezine taşıyan anlayış ile yaklaşılması gerektiğini söyledi. Kentin rahat bir nefes alması için kent yaşamının bir iki caddeden ibaret olmaması gerektiğini, kentin ihmal edilmiş bölgelerinde yeni yaşam alanları ve cazibe merkezleri yaratacak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.