Haber Merkezi - 2014 yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Gürel durmak bilmiyor. Gürel son bir ay içerisinde şehir merkezi dahil kırsal bölgede gezmediği mahalle, köy ve belde kalmadı.

Akhisar ve Akhisarlı’lık ortak paydasında, birlikte yönetmeye hazır, katılımcı, demokratik, ortak aklı ve bilimi esas alan, şeffaf, hesap verebilen ve hesap sorabilen bir anlayış ile belediye başkanlığına aday adayı olduğuna vurgu yapan Gürel; planlı gelişimini tamamlamış, modern ve çağdaş Akhisar için ortak bir noktada toplanılması gerektiğine işaret etti.

AKHİSAR’IN KABUĞUNU KIRACAĞIZ

Gürel yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi; İhmal edilmiş, geri kalmış görünümünden, modern kent görünümüne kavuşmuş bir Akhisar için, insanımızı depreme dayanıksız konutlardan kurtaracağız. Kimsenin mağdur edilmediği, değer artışının halkla ve hakça paylaşıldığı, yerinde kentsel dönüşüm için, araçları değil, insanları kent merkezine taşıyan anlayışla trafik sorunun çözümlendiği rahat bir Akhisar için çalışacağız. İnsan odaklı sosyal politikalarla, engellimizinden emeklimize kadar tüm Akhisarlı’ların günlük hayatlarını her alanda kolaylaştırmak için, yeşil, sağlıklı ve yaşanabilir bir Akhisar için artık kabuğumuzu kıracağız.

DEĞİŞİMİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Tarihi ve coğrafi zenginliklerini en iyi şekilde kullanabilen, turizm merkezi Akhisar için, Akhisar’ın ülkemizde ve dünyada zeytin ve zeytinyağı denince akla gelen ilk şehir olması için, yatırım ve istihdam olanaklarını sağlayacak vizyon projelerle geleceğin Akhisar'ıını oluşturmak ve Akhisar’ı geleceğe taşımak için değişim ve yenileşmenin merkezi Batı Anadolu’nun parlayan yıldızı Akhisar için, sadece futbolda değil, Akhisar’ı her alanda Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.