CHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, bu Kurban Bayramını ekibi ile birlikte 3 gün boyunca köy köy, mahalle mahalle dolaşarak geçirdi. Adeta rekor denemesine imza atan Bakırlıoğlu, yaklaşık 4500 kişinin bayramını kutlayarak iyi bayramlar diledi.

Bayramın 2. günü partideki bayramlaşmanın ardından eşiyle birlikte ani fırtına ve sağanak yağmur altında Beyoba ve Sazoba’da vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Programını bayramın 3. gününde de sürdüren Bakırlıoğlu, gündüz Kayalıoğlu, Mecidiye ve Ballıca Beldelerinin yanı sıra Kapaklı ve Dereköy’ü de ziyaret ederken akşam da Reşatbey Mahallesindeki kahvehanelerde vatandaşlarla bayramlaştı.

Yoğun ilginin gözlendiği gezileri sırasında vatandaşların sorularına da cevap vermeyi ihmal etmeyen Bakırlıoğlu,

“Yönetim anlayışımızla siz değerli Akhisarlı hemşerilerimizin yaşadığı her anı bayram tadında geçirmeleri için çalışacağımıza söz veriyoruz. Allah ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte nice mutlu ve huzurlu bayramları görmeyi nasip etsin.” diye konuştu.

Bayramın 4. gününde Çamönü köyünün yanı sıra Medar, Zeytinliova ve Süleymanlı Beldelerini de ziyaret eden Bakırlıoğlu, yoğun gündüz programının ardından çalışmalarına akşam da devam ederek Atatürk Mahallesindeki kahvehanelerde vatandaşların bayramını tebrik etti. Aynı akşam programına Pazar Pazarı yolundaki kahvehaneleri de ekleyen Bakırlıoğlu, son olarak Erzurumlular Derneğini ziyaret ederek dernek yönetici ve üyeleriyle bayramlaştı. Ayrıca dernek başkanı İrfan Aksoy’la birlikte Langırt oynayarak renkli ve samimi görüntülerin sergilendiği ziyaret sonrası Bakırlıoğlu,

“Akhisarlı hemşerilerimizle birlikte Akhisar’ımıza yakışır sosyal demokrat bir yönetim anlayışını hâkim kılmak için bu yola çıktık. Kimsenin şüphesi olmasın ki halkın partisi CHP ve bizler, örgütün mücadelesi, halkımızın da desteği ile birlikte ranta DEĞİL; doğruluğa, dürüstlüğe ve hakça bir yönetim anlayışına araç olacağız. Akhisar’ımız için gelecek güzel günler yakındır.” diyerek dolu dolu geçen Kurban Bayramı ziyaretlerini tamamladı.