Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu seçim çalışmaları kapsamında, Akhisar’ın köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Topi Kardeşler Umut 2 Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltı sonrası Bakırlıoğlu; “CHP olarak büyükşehir yasasına karşı değiliz. Bütün şehir olmasına karşıyız. Manisa’nın bütün şehir olmasıyla artık köy ve beldelerimiz de merkeze katılacak. Artık Akhisar Belediyesi'nin köylerin temel ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra köy ve beldelerimizde yaşayan üreticilerimizin sorunlarına da belediye olarak müdahil olacak, eğer biz seçilirsen çözüm arayan bir anlayışla yöneteceğiz. Bunun yanı sıra belediyede kurulacak "kent konseyi" siz değerli muhtarlarımız kendi bölgeleriniz için alınacak kararlarda mutlak söz sahibi olacaksınız.

Ben ilçe başkanlığı görevini yürüttüğüm dönemde Genel Merkezimize önerdiğim "köylerin mal varlıklarının yine o köylere hizmet için kullanılması" konusundaki önergemdeki kararlılığım aynı şekilde devam ediyor. Beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kahvaltımıza teşrif eden tüm muhtarlarımıza ve belediye başkanlarımıza birlikte üretip birlikte yöneteceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle teşekkür ederim.” Dedi.