Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili adaylarının Akhisar’a gerçekleştirdiği ziyaret, ilçede şölen havası yaşattı.

İlçe girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün ve MHP Manisa Milletvekili adayları yüzlerce araçlık konvoyla şehir turu attı. Akhisarlılar tarafından büyük ilgi gören Başkan Ergün ve MHP’li adaylar ilçede vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini de dinledi.

MHP Manisa Milletvekili adayları ile birlikte ilçe ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’da sevgi gösterileriyle karşılandı. Akhisar ziyaretinde Başkan Ergün’e MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz, Mehmet Memiş ve Osman Oktay, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte partililer eşlik etti.  Başkan Ergün ve MHP’li adaylar ilçe girişinde Akhisarlılar ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Burada kendilerini karşılayan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Ergün ve MHP’li adaylar, daha sonra yüzlerce araçlık konvoyuyla şehir merkezine doğru hareket etti.

Esnaf ve vatandaştan büyük ilgi

İlçede merkezinde otobüsle şehir turu atan Başkan Ergün ve MHP’li adaylara Akhisarlılar sevgi gösterilerinde bulundu. Vatandaşlar sık sık otobüsü durdurarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Esnafın sofrasına konuk oldular

Başkan Ergün ve MHP’li adaylar Akhisar’da, Sanayi Sitesi Esnafı’nı da unutmayarak ziyaret etti. Burada, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerinde bulundular. Sanayi Sitesi ziyaretlerinde Başkan Ergün ve MHP’li adaylar bir esnafın davetini de geri çevirmeyerek sofrasına konuk oldu.

Vatandaşın isteklerini dinlediler

Gün boyu ilçede Akhisarlılar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Ergün ve MHP’li adaylar ilçede son olarak Akselendi Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Ergün ve MHP’li adaylar vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sohbet etti.