Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İlçe Teşkilatı Manisa milletvekili adayları Zeynel BALKIZ ve Osman OKTAY  ile birlikte Çamönü ve Dağdere mahallelerini ziyaret etti.

MHP Heyeti ilk olarak Çamönü mahallesini ziyaret etti. Kahvehaneleri ve esnafları  tek  tek  dolaşan Manisa milletvekili adayları  adayları Zeynel  Balkız ile Osman Oktay, mahalleliler ile sohbet etti.  Bol bol hatıra fotoğrafları çekildiler. Çamönü mahalle muhtarının daveti üzerine muhtarlık kahvesinde bir süre dinlenen heyet, burada vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldılar. Seçildikleri takdirde bunların takipçisi olacaklarını söylediler.

Çamönü Mahallesinin ardından Dağdere mahallesine giden MHP heyetini burada kalabalık bir yurttaş topluluğu ile birlikte mahalle temsilcisi Ramazan Girgin karşıladı. Dağdere Mahalle muhtarı Osman TUNÇ’da hazır bulunduğu kahve sohbetlerinde milletvekili adayları Zeynel BALKIZ ve Osman OKTAY günlük olayların değerlendirmesini yaparak, seçildikleri takdirde iktidarın yaptığı bu tür yanlışların düzeltilmesi konusunda söz verdiler.

Dağdere ve Çamönü Mahalle gezilerine MHP ilçe başkanı İbrahim UĞURLU, Başkan vekili Haluk ERECELİ, Başkan Yardımcısı Halil ÖKSÜZ, Osman ÇELİK, Kani Üçerler, Fatih BİLGEN, Sekreter İbrahim SARISAKAL, İlkay Düztaş, yöneticiler Ali GÖK, Ahmet AKÇALI, Alim MESTANOĞLU, Tanju TOSUN, Uğur SIRMAY, meclis üyesi Mehmet TAŞAR  ve kalabalık bir partili grubu katıldı.