Haber Merkezi - AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli, Koldere ve Gümülceli beldelerini ziyaret etti. Davul zurna eşliğinde büyük coşku ile karşılanan Tanrıverdi’yi vatandaşlar bağrına bastı.

Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli, Koldere ve Gümülceli beldelerini ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, belediyecilik hizmetleri insan için yapılırsa ibadet, rant için yapılırsa ihanet olduğunu söyledi.

Beldelerde yaptığı konuşmasında vatandaşlara Büyükşehir yasasının faydalarından söz eden Tanrıverdi, bu yasa ile birlikte Saruhanlı merkezde bulunan mahallelere hangi hizmet gidiyorsa aynı hizmetin mahalleye dönüşen beldelere de geleceğini söyledi. Tanrıverdi şöyle konuştu; “Hizmetleri hem bağlı olduğunuz ilçe belediyesinden hem de büyükşehir belediyesinden alacaksınız. Dolayısıyla daha çok hizmet almış olacaksınız. Biz hizmetlerde ayrımcılık yapan parti değiliz. Varsın MHP’liler ayrımcılık yapsınlar, varsın CHP’liler ayrımcılık yapsınlar. Onlar bizi ilgilendirmiyor. Biz bu ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını isteyen bir parti olarak elbette hiçbir kimseyi hiçbir yerleşim merkezini birbirinden ayrıt etmeyiz. Dolayısıyla bilmelisiniz ki, su ve kanalizasyonda önemli bir sorununuz var. Bunu yapacak olan da sizlerin desteği ile iş başına gelecek olan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’dir bilesiniz. 12 yıllık milletvekilliğimde size mahcup olmadım ihanet etmedim, ihmal etmedim ve de hiç unutmadım. Şimdi aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimde yine hiçbir şekilde ihmalimiz ve sizi unutmamız mümkün olmayacak, ihanetimiz hiç olmayacak.”

Belediyecilik hizmetleri insan için yapılırsa bir ibadettir, ama rant için yapılırsa ihanettir. O açıdan belediyecilik hizmetlerini bir şehri imar etmek halkın gönlünü almak olarak biliyoruz ve uyguluyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığından Başbakanlığa gelmiş birisi olarak yerel yönetimleri ve belediye hizmetlerini önemsiyor. Ak parti belediyecilikte marka bir partidir. Ak parti marka şehirleri oluşturmuş bir partidir. Belediyecilik bizim işimizdir. Büyükşehrin büyük hizmetlerinin yanısıra burada aynı dili konuşan aynı duyguları paylaşan Saruhanlı Belediye Başkanımızla birlikte ortak hizmetlerimizi getireceğiz. Bu ortak hizmetlerimizle buralar daha da güzel hale gelecek. Biz yine geleceğiz yine konuşacağız ama bu sefer öncelikle ne yapacağız demeye geleceğiz sonra da yaptıklarımız ne güzel oldu değil mi? demeye geleceğiz. Hizmetlerimizi ortaya koyup açılışlarımızı yapacağız. Hak ettiğiniz hizmetleri size sunarak, bizde hizmetkârlığın şerefine layık olacağız.”diye konuştu.

Tanrıverdi’ye bu ziyaretlerde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Adnan Kaçire, Saruhanlı İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Baltacı, Mehmet Salatacı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Işıkal’da eşlik etti.