CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu ile sanayiyi gezdi. Esnafın eksiklerini ve isteklerini not eden Bakırlıoğlu belediye başkanı olunca hepsini çözeceklerini dile getirdi.

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, vatandaşlar ile yaptığı konuşmaklar da “ Küçük sanayi ne yazık ki organize sanayi gibi güvensiz ve eksikleri çok, hepsinin de farkındayız. Takdir edersiniz ki uzun zamandır da böyle gidiyor. Bazı yerler ötelenmiş konumda duruyor. Sizler gibi bizleri de rahatsız ediyor bu sorunlar. Bizim emekçi insana, zanaatkâr insanlara önem veren bir düşünce yapımız vardır. Bu farkı iktidara gelince göreceksiniz. Bir toplumda emekçi insan mutlu, huzurlu, ferah bir yaşam sürmüyorsa topluma da etkisi oluyor. Bu yola çıktığımdan beri kendimde esnaf kökenli olduğumdan esnafa ve emekçi insanlara önemim daha fazladır. Sizi daha mutlu bir kentte yaşata bilmek için, iyi hizmet verebilmek için durmadan çalışacağız. Ama önce sizler bizler gibi değişime inanmalı ve bizleri desteklemelisiniz. 12 yıldan beri bu hükümet ve 10 yıldan beride bu belediye tarafından yönetilmekteyiz. Eğer hayatımızda olumlu yönde değişen bir durum varsa yiğidi öldür hakkını ver derim. Ama bizler kendi ailemizi, yaşamımızı düşünürken birileri ayakkabı kutularını düşünüyor ise şapkayı çıkarıp düşünme zamanı geldi de geçiyor. Ben esnaf iken öğretilen ilk ders; kapıdan giren herkes veli nimetindir. Hizmet etmek zorundasın. Bizim yönetim anlayışımızda da kapımıza gelen herkesin sorunu bizim sorunumuz, derdi bizim derdimizdir. Kimseye hangi partidensin kime oy verdin demeyeceğiz. Herkese kapımız açık olduğu gibi kenti de birlikte yöneteceğiz. O yüzden sizlerden destek bekliyorum. Artık tıkanmış yönetimlerde değişim şart, değişimin adresi de Cumhuriyet Halk Partisidir. ” dedi.

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, aday adayı iken birçok esnafı gezmişti şimdi de gidemediği esnafı gezdi, hayırlı işler diledi. Tek tek dertlerini dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel’in selamını iletti. Esnaf. Akhisar ve Manisa için her şeyin hayırlısı olmasını diledi.