CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, CHP Kadın Kolları Başkanı Server Goral, CHP Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün ve Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Tütenli, Selvili, Çobanhasan, Topluca, Hacıosmanlar köylerini ziyaret etti.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, sorunları ve dertleri bildiğini, aynı zamanda kendisininde çiftçi, köylü ve esnaf olduğunu dile getirerek bütün sıkıntıların çaresini biliyoruz dedi. Yerel seçimlerde Akhisar Belediyesini, genel seçimlerde de iktidarı kazanacaklarını söylerken Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını da Özgür Özel ile kazanacaklarına olan inancını vurguladı. Gittiği her yerde değişimin olacağına olan inançlarını anlatan Bakırlıoğlu, daha iyi hizmet ve daha kaliteli bir kent yaratmak için bu göreve talip olduğunu söylüyor. Köydeki vatandaşlar hayat şartlarının pahalılaşmasından ve tarımın şuan için de bulunduğu durumdan müzdarip olduğunu dile getirdiler. Bakırlıoğlu, tarımın ve köylerin için de bulunduğu sıkıntının kendisine de yansıdığını o yüzden de bu durumu en iyi bilen kişinin kendisi olduğunu söyledi. Artık bu hükumetin ülkeye ve memleketimize verebilecek hiç bir katkısının kalmadığını söyleyen Bakırlıoğlu " Bizim iktidarımızda bu sıkıntıların hepsini çözeceğiz İyi hizmet ve Mutlu bir kent ile Akhisar'ı baştan yaratacağız " dedi.

Projelerini anlatan Bakırlıoğlu, gençlerden ve kadınlardan büyük ilgi gördü. Onların isteklerini dinleyen ve not alan Bakırlıoğlu, " Seçimden sonra göreceksiniz sadece bina, yol, bahçe değil kadınlarımızın da aile ekonomisine katkıda bulunması için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. " dedi.