Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel merkez çarşı esnafını ziyaret etti. Yerel seçimlerde iktidara geldikten sonra merkez çarşı hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, merkez çarşıda esnaflık yaptığından bahsetti. Dededen babadan esnaf olduğundan ve merkez çarşıda büyüdüğünden bahseden Bakırlıoğlu, merkez çarşı için güzel bir projesi olduğunundan bahsetti. İçinizden biriyim diyen Bakırlıoğlu " Ben sizlere dedemin ve babamın emanetiyim, sizlerden destek istiyorum. " dedi. Vatandaşlara esnafın zor durumda olduğundan bahseden Bakırlıoğlu, " Eskisi gibi hasat yapan köylümüz alışveriş yapamaz hale geldi. Gelecek günlerde zor zamanlar bizi bekliyor. Biz bu zor durumların farkındayız ve her şeyi daha güzel yapacağımız konusunda iddialıyız. Bende esnaf kökenli bir kardeşinizim sizler hakkında güzel planlarımız ve düşüncelerimiz var. Sizlerden destek istiyoruz daha iyi hizmet ve mutlu bir kent için bizi destekleyin. " dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, esnaf ile sürekli irtibatta olduğundan ve sıkıntıları mecliste bir çok kez dile getirdiğinden bahsetti. Özel; " Esnafın mutlu olduğunu ve refah için de yaşadığını zannedip bu şekilde lanse eden iktidar vekilleri Esnaf Kefalet kongrelerinde gereken cevapları hem bizden hemde esnaflardan aldı. Biz küçük esnafı yok eden kapitalizme kucak açan bir anlayışı kabul etmiyoruz. Şehir merkezlerinde açılması düşünülen her alışveriş merkezlerine karşıyız. Küçük esnafı bitiricek her türlü projeye karşıyız. Vehbi Bakırlıoğlu ile Akhisar da, Manisa'da da benimle nasıl bir yönetim anlayışımızın olduğunu göreceksiniz. " dedi.

CHP heyeti merkez çarşıda olumlu tepkiler alırken yerel seçimlerde başarılar diledi. Esnafın, halkın, çiftçinin dilinden anlayan yöneticilerin başa gelmesini istediklerini dile getiren esnafa, Bakırlıoğlu " Merak etmeyin birlikte yöneteceğimiz, güzel günler göreceğiz. " dedi.