Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Organize sanayiyi gezen ve işçiler ile bir araya gelen Bakırlıoğlu onlarla sohbet etti.

Bakırlıoğlu işçilerle yaptığı konuşmalarda emekçilerin hizmetine saygımız sonsuz derken onların ne kadar değerli ve zor işlerde çalıştıklarından bahsetti. Kendisinin de emekçi bir sınıftan geldiğini ve parasını topraktan kazandığını söyleyen Bakırlıoğlu emekçi insanların sosyal yaşamlarını daha da güzelleştirmek için kollarını sıvadıklarını söyledi. Bakırlıoğlu'nu yemek arasında dinleyen işçiler ilk kez bu tür bir toplantıya şahit olduklarına, bu yüzden de bizleri önemseyen bir belediye başkan adayını tebrik ediyoruz dediler. Bakırlıoğlu'nu internet'ten ve gazetelerden takip ettikleri söyleyen işçiler, seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüğünü gördüklerini ve Akhisar için hayırlısı ise A. Vehbi Bakırlıoğlu olsun dediler.

Meclis üyesi adayları ile giden Bakırlıoğlu, " Bizler sizler için, Akhisar'ın gelişimine yön vermek için bu yola baş koyduk. Sizlerden yetki bekliyoruz. Sadece biz yönetmeyeceğiz, biz ne dersek o olmayacak. Hep birlikte yöneteceğiz, sizler için alacağımız her kararı sizlere danışarak uygulayacağız. Yerel referandumlar ile demokratik bir şekilde farklı bir yönetim sergileyeceğiz. Sizler gibi emekçi insanların sosyal yaşamları kısıtlı olduğunu biliyoruz. Partimizin programında işçiler için bir çok düzenleme vardı ama ne yazık ki halkımızdan o yetkiyi alamadık. Ama şuan ki hükumetin içinde bulunduğu durumu görüyorsunuz. Artık bu ülkeye yada memleketimize verebilecekleri hiç bir şey kalmadı. Bizler iktidara yerelde ve genelde gelince sizler gibi emekçi insanlarımıza, işçilerimize gerekli düzenlemeleri yaparak sizlerin iş güvencenizden, yaşam koşullarınıza kadar bir çok konuda düzenleme yapacağız. Sizleri daha refah bir ülkede yaşamınızı sağlayacağız. Bizler önce yerelde yapacağımız projelerle sizlere kendimizi kanıtlayacağız. Sonrasında da sizlerden alacağımız yetkiyle hükumetin başına geçerek bir ülke baştan nasıl yaratılır onu göstereceğiz. Bana kısa ve bir o kadar da kıymetli olan öğle aranızı ayırdığınız için teşekkür ederim. " dedi.

Organize sanayide Bak Tat, İdeal Tarım Ürünleri, Çınarlı Makine, ABP Makine firmalarının yetkilileri ve yöneticileri ile görüşen Bakırlıoğlu işçilerle görüşme fırsatı verdikleri içinde teşekkür etti. Organize sanayi hakkında ettikleri sohbetlerde istekleri ve temennileri dinleyen Bakırlıoğlu, sıkıntıların ve sorunların farkında olduğunu, göreve gelincede eksikleri bir an önce gidereceklerini söyledi.