CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel sanayi esnafını gezmeye devam etti.

Önceki haftalarda sanayi esnafını gezen ikili esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Yerel seçimlere az bir süre kala adaylar halkın içinden çıkmıyor. Projelerini bir bir anlatıyor. Sıkıntıları ve sorunları dile getiriyor çözüm yollarını anlatıyorlar. Değişimin gerekli olduğunu daha huzurlu ve daha mutlu bir Akhisar, Manisa yaratacaklarına söz veriyorlar. Gündemdeki yolsuzluk, rüşvet ve ses kayıtları hakkında konuşan ve halkın düşüncelerini alan adaylar, hükumetin bu ülkeye verecek hiç bir şeyi kalmadığını söylüyorlar. Yerel seçimlerde Manisa ve Akhisar için oy isteyen destek bekleyen Bakırlıoğlu ve Özel birlikte yöneteceğimize ve iyi hizmet vereceğimize söz veriyoruz dediler.

Meclis üyeleri ile birlikte halkı gezen ve sürekli esnaf ile birlikte olan Bakırlıoğlu, " Biz seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. 30 Marttan sonra daha güzel sanayi için de söz veriyoruz. Sizler mutlu olduğunuz sürece bizde mutlu oluruz. " dedi.

Özgür Özel, " Biz ikiz belediyeler kurarak Akhisar'da da hizmet vereceğiz. Sizleri her konuda Manisa'ya yormayacağız. Ben Vehbi başkana güveniyorum, örgütümüzde güveniyor. Akhisar da en iyi hizmeti o verecek. " dedi.