CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Seyitahmet mahallesi kahvehane ve esnafını gezdi.

Kalabalık bir gurupla ziyarette bulunana Bakırlıoğlu, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi. Bakırlıoğlu yaptığı konuşmalarda, Akhisar'ın sanayi bakımından geride kaldığını ve şuan ki organize sanayinin de güvenlik sorunu yaşadığını dile getirdi. Kalifiyeli elemanın bulunmadığını bunun içinde meslek edindirme kurslarının açılacağından bahsetti. Organize sanayinin büyümesi için Belediye olarak tüm desteği vereceğini söyleyen Bakırlıoğlu, gençlerin kendi memleketlerinde geçimini sağlamasını ve yaşamasını sürdürmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'in asfalt ve beton fabrikasını Akhisar'a kuracağını ve böylelikle de 15000 kişi istihdam edileceğini söyledi. Bundan sonra gençlerimizin doğdukları yerde doya bilmeleri için her şey yapılacağını söyleyen Bakırlıoğlu gençler bizler için önemlidir dedi.

Seyitahmet mahallesinin hak ettiği bir konumda olmadığını dile getiren Bakırlıoğlu, sağlık ocağı, okul, pazar yeri, yolların ve doğal gazın gelmesi için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi. Akhisar'ın Seyitahmet mahallesine doğru genişlediğini fakat Seyitahmet mahallesinin bu genişlemeden ve gelişmeden geri kaldığını bunun içinde bir şeyler yapılmadığından bahsetti. Sıkıntıların ve yaşanan sorunların farkında olduğunu belirten Bakırlıoğlu " Merak etmeyin her şeyin farkındayız. 30 Marttan sonra hizmet nasıl verilirmiş göreceksiniz. Biz iyi hizmet vermek ve mutlu bir kent yaratmak için söz veriyoruz. " dedi.