Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu muhtarlık ziyaretleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “ Akhisar’ı Akhisarlılar ile birlikte yöneteceğiz. ” ilkesiyle yola çıkan Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, bunu başarmanın en temel unsuru olan ve bu zamana kadar ihmal edilen muhtarlıkların sistemin içine alınmasının önemini belirtti.

Birlikte yönetmenin en basit yolunun sokaktan kopmamak olduğunu belirten Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, her sokağın sorunlarını bilen muhtarların devre dışı bırakılması halinde sistemin yürümeyeceğini, Akhisar bu gün içinde bulunduğu durumun en temel sebebinin de bu olduğunu ifade etti.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en temel direği olan muhtarların, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında hak ettiği yeri elde edeceğini duyurmak için şehirdeki tüm mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaret edilen, Ulucamii Mahalle Muhtarı Selda Korkmaz, Efendi Mahalle Muhtarı İbrahim Ertaş, Seyit Ahmet Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldırım, Reşatbey Mahalle Muhtarı İsmail Doğramacı, Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kadir Zengil, Ragıpbey Mahalle Muhtarı Ziya Şentürk, Kethüda Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Sevimler, Hacıishak Mahalle Muhtarı İbrahim Ekinci, Hashoca Mahalle Muhtarı Orhan Kere, Hürriyet Mahalle Muhtarı Yakup Dikmen, Şeyhisa Mahalle Muhtarı Zarif Süzgün, İnönü Mahalle Muhtarı Figen Karabulut mahallelerinin sorunlarını dile getirdiler. CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, yereldeki iktidarlarında birlikte yöneterek bütün bu sorunların giderileceğin sözünü verdi.