CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, esnaf ile bir araya geldi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında bir çok kez gittiği merkez çarşıdan destek istedi.

Bakırlıoğlu meclis üyesi adayları ile birlikte halkın içinden çıkmıyor. Merkez çarşıda esnafı ziyaret eden Bakırlıoğlu, kendisinin de merkez çarşıda esnaflık yaptığının bu bölgenin sıkıntıları iyi bildiğini söyledi. Merkez çarşının güzelleştirilerek sadece alışveriş değil zamanın dolu dolu geçirilebilecek bir mekan olması için elinden geleni yapacağını söyledi. Halkın ve esnafın desteğinden memnun olduğunu söyleyen Bakırlıoğlu seçimden sonra merkez çarşı için çok güzel projelerinin olduğunu dile getirdi. Kadrolarına güvendiğini ve güzel projeler ile Akhisar'ı çok farklı bir kent yapacağını söyleyen Bakırlıoğlu, herkes sosyal demokrat bir belediyecilikten memnun kalacak dedi.

Yakında meclis üyesi ve proje tanıtımı yapacağını söyleyen Bakırlıoğlu, " Biz değişime inandık artık herkes de inanmaya başladı. Çünkü değişimin adresi Cumhuriyet Halk Partisi " dedi.