Bakırlıoğlu’nun Hilaliye caddesindeki esnaf ziyaretinde CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, İyi Parti İlçe Başkanı Halil Korkmaz kadın kolları başkanları ve ittifak ortağı partilerin ilçe yöneticileri eşlik etti.

CHP Milletvekiline sorunlarını aktaran esnaflar caddenin eski canlılığının kalmadığını belirttiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan caddede yaptığı çalışmalar cadde esnafını mağdur etti. 2020 Aralık ayında en kısa zamanda başlıyoruz dedikleri çalışmalara on ay sonra başladılar ve hala bitirilmedi.

Ödeyemediği elektrik faturasını gösteren bir esnaf bu şartlar altında dükkanı açık tutmak zarardan başka bir şey değil dedi.

Akhisar ticaretinde önemli yeri olan Hilaliye caddesindeki durgunluğu sadece Akhisar’da değil tüm Türkiye’de yaşandığını belirten Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Bakırlıoğlu CHP olarak milletvekilleri ve parti meclisi üyelerinden oluşan “Esnaf Masası” çalışma grubunun tüm Türkiye’yi dolaştığından bahsetti ve en kısa zamanda Manisa’ya da geleceklerini belirtti.

Hilaliye Caddesinde kepenkleri kapalı olan işyerleri gördüklerini ve bu duruma üzüldüklerini ifade eden CHP’li Bakırlıoğlu yaptığı basın açıklamasında dükkan açamayan esnaf var, tek bir müşteri gelmediği için daha siftah yapamayan esnaf var. 

Vergi borcunu, bağ-kur prim borcunun yanına yüksek gelen elektrik faturaları da eklenmiş durumda.

Esnaf artık kiradan fazla gelen elektrik faturalarını düşürmek için aydınlatma lambaları kapatılmış, ısıtıcıları, kaloriferleri kapatılmış, paltoyla, bereyle,  eldivenle dükkanında oturmak zorundalar.

Personelinin yemek parasını bile vermediğinden bahseden ve kendilerine sahip çıkılmasını isteyen esnafa bugün için ne diyebiliriz ki.

Esnafın dertlerini sıkıntılarını biliyoruz. CHP olarak çözümümüz var.

İttifak ortaklarımızla dostlarımızla birlikte kazanacağımız seçimden sonra ülkeyi en kısa zamanda aydınlığa çıkaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Ülkenin kurtuluşu seçimde, hemen seçim derhal seçim ifadelerine yer verdi.