Haber Merkezi - CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, seçime kısa bir süre kala artık dernek ve şehir merkezlerini gezmeye başladı. Meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimi ile birlikte dernekleri ziyaret ediyor.

Bakırlıoğlu, Erzurumlular ve Karadenizliler derneklerini ziyaret ederek seçim hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Seçimden sonra belediyeyi kazandıklarında yönetim anlayışının nasıl olacağından ve başlıca projelerinden bahsetti. Akhisar'ın konumu bakımından öneminden ve barındırdıkları potansiyellerden bahsederken, birlikte yönetmeye vurgu yaptı. Dernek başkanları ve yönetim kurulları seçimin öneminden bahsederken Akhisar için kim hayırlı olacaksa o olsun dediler. Her adayın değerli kişilerden oluşmasına değindiler. Akhisar'ın bu konuda şanslı olduğundan, kim olursa olsun Akhisar'a çok şey katacaklarını söylediler.

Bakırlıoğlu, dernekler hakkındaki düşüncelerini paylaşırken birlikte bir çok projeye ve organizasyona imza atacağız dedi. Hemşehri derneklerinin önemini anlatan Bakırlıoğlu birlikte bir çok iş yapacağız ded