CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Rahmiye, Moralılar, Harmandalı ve Boyalılar köylerini ziyaret ederek yerel seçimler için destek istedi. Hemen hemen her köyü gezdiğini ve belediye başkanı olunca da gezeceğinden bahsetti.

Bakırlıoğlu, " Ben uzun zamandır bu köylere kaç defa geldiğimi hatırlamıyorum. Bir çok kez islerle birlikte olduk. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Geleceğimiz için önemli bir sınavdır bu yerel seçim. Ben halkımızın artık bazı şeyleri daha net gördüğünü ve anladığını biliyorum. Yerel seçimlerde bu hükumete gereken dersi vereceğinizi de biliyorum. Biz seçimden seçime gelen bir parti değiliz sizlerde çok iyi biliyorsunuz. İnanın ki belediye başkanı olunca da aranızdan kopmayacağım. Tüm sıkıntılarınızı bire bir kendim takip edeceğim. Seçimden seçime değil sürekli aranızda olacağım. Çünkü bu kenti birlikte yöneteceğiz. Sizlerden görev yetkisi bekliyoruz. Şimdiden destek verecek yada vermeyecek herkese teşekkür ederim. " dedi.

Köylerde sıcak karşılamalardan memnun olduğunu dile getiren Bakırlıoğlu, artık halkımızın gerçekleri ve doğruları gördüğüne inandığını dile getirdi. Yerel seçimlerle ilgili sürekli iddialı olduğunu her yerde dile getiren Bakırlıoğlu, " Millet değiş istiyor, değişimin adresi de Cumhuriyet Halk Partisidir. " dedi.