Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir mitinginin ardından Akhisar örgütü ile bir araya geldi.

Balıkesir Mitinginin ardından saat: 19.30 sıralarında Akhisar dan geçecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Akhisar MHP İlçe Teşkilatı Ramez Cafe önünde karşıladı.

Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlunun yanı sıra İlçe Yönetim Kurulu, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve birçok MHP üyesi genel başkanlarını karşıladı. İlçe Yönetimi ve Osman Oktay ve Kadın Kolları Genel Başkan Devlet Bahçeliye çiçek takdim etti.

Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivrinin yardımcısı Akın Çakır kızını Devlet Bahçeli ile tanıştırdı. Başında “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazı ile Genel Başkanı karşılayan küçük kız Nermin Nasya’yı Devlet Bahçeli kucağına aldı. İlk etapta şaşkınlıktan ve kalabalıktan korkan Nermin Nasya Çakır, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile göz göze gelince bir birlerine gülümsediler.

Partililerle selamlaşan Devlet Bahçeli vakit kaybetmeden yoluna devam ederek yarın yapacağı Manisa mitingi için Manisa’ya geçti.