AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çoban’ı makamında ziyaret etti.AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, Akhisarlı olduğunu, Akhisar’da yaşadığını, Akhisar’ı sevdiğini söyleyerek sözlerine başladı.

Uzun zamandan beri Belediye Başkanlığı için hazırlık yaptığını, hazırladığı ve anlattığı projeleri ile Belediye Başkanlığı konusunda, ne kadar hazırlıklı ve ne kadar da iddialı olduğunun, herkesçe bilinmesini ve görülmesini istediğini dile getiren, Bahar, Eğitime, Sanat ve spor’a en büyük bütçeyi ayıracaklarının altını çizdi.Akhisar Belediye Başkanlığı nasip olursa,

*Akhisar Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Eğitim, Sanat, Spor ve Kültürel Faaliyetlerini Destekleyeceğini,
*Üniversite Gençliği için modern yaşam alanları yapacağını,
*İki Fakülte Binası İnşaatını en kısa sürede bitirip eğitime açacağı sözünü verdi.

Rıza Bahar, Binlerce öğrencinin Akhisar’da okumasını ve yaşamasını sağlayacağız. diyerek, Akhisar, Belde ve köyleri için hazırlamış olduğu projeleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çoban ile Yüksekokul Sekreteri Ali Salıker’e anlattı.

C.B.Ü. Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çoban, söz konusu ziyaretin kendilerini oldukça memnun ettiğini, Eğitimin desteklenmesinin ve gençlere önem verilmesinin gerekliliğini belirterek Fakülte Binalarının acilen yapılmasının şart olduğunu söyledi.
Harun Çoban, AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar’a çıkmış olduğu bu seçim yarışında başarılar diledi.