Mustafa ÖZDEMİR

Akhisar Saadet Partisi teşkilatının aylık düzenlediği divan toplantısında Akhisar ilçe başkanı Fikret Aysu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Akhisar Saadet Partisi yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı toplantıda, İlçe Başkanı Fikret Aysu; “Kasım Perşembe günü 1 Muharrem 1434 hicri yılbaşımızı kutlar, İslam aleminin ve Müslümanların acılarının dinmesine sebep olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Katil İsrail Gazzeye yine saldırdı.

İçinde çocuklarında bulunduğu, 30 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı var. Kısacası İsrail kan dökmeye doyacağa benzemiyor. Birileri çıkıp haddini bildirmediği sürece saldırılarına devam edeceğini, söylemek yanlış olmaz. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi İsrail hükümeti 2009 seçimlerinde öncede 1500 Filistinliyi öldürmüştü. Yani İsrail yönetimi seçim yatırımı olarak 1,5 milyarlık İslam aleminin gözünün içine bakarak, Filistinli kardeşlerimizi katlediyor. İsrail’de seçim kazanmanın yolunun Müslüman kardeşlerimizin kanından geçtiğine iman ediyor.

"2 gün önce TRT Haber de yer alan BM de İsrail’in Gazze’ye saldırısı görüşüldü. Sonuç çıkmadı ABD ve Kanada ise İsrail'e destek verdi" deniyordu.

Zalimlerin yanında yer alan sömürgecilere, uluslararası gerekçe bulmakla görevli 5 zalimin kontrolündeki BM ile başta kim bulunursa bulunsun kayıtsız şartsız, İsrail’i desteklemekte olan ABD, İsrail’in bu vahşeti işleme cesaretine katkı sağlıyor.

Bu katkıda Almanya'dan Fransa'ya, İngiltere'den İtalya'ya kadar Siyonizm’in kontrolü altındaki ülkelerinin de payı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu gerekçe bilinmesine rağmen bir yandan ABD'nin müttefikliğine sığınıp öbür yandan Filistin davasına destek verildiğini söylemek ne kadar inandırıcı oluyor.

Hem İsrail’in dostları ilke birlikte hareket edip hem de Filistin davasında Filistinlilerin mücadelesine destek verildiği söyleniyorsa ortada bir tutarsızlık olduğu aşikar.

Çözüm olarak Türkiye öncülüğüne İslam ülkeleri askerlerinden bir barış gücü oluşturmalı ve Filistin konuşlandırmalıdır. Bu arada BOP Projesi tıkır tıkır işlemektedir. Bu projeye 22 ülkenin sınırlarının değişeceği ve asıl Büyük İsrail’in kurulması olduğu bunun içinde Türkiye’nin bölünmesi gerektiği Suriye’de yaşananlarında Türkiye'yi bu savaşın içine çekmek olduğu açıktır.

Değerli kardeşlerim Saadet Partisi olarak bu sorunların çözümünün Milli Görüş fikrine, sımsıkı sarılmaktan geçtiğini düşünüyor, hepinizi saygı ve sevgiyle hürmetle selamlıyorum.” dedi.