AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir bölücü terör örgütü PKK tarafından Şemdinli’de düzenlenen hain saldırıda şehit olan Jandarma Onbaşı Evren KARA’ için Alaşehir’de ve Şırnak Cizre’de PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Uzman Çavuş Süleyman GÜR için memleketi Salihli’de düzenlenen törenlere katıldı.
 
Manisa’nın kahraman şehitlerinin son yolculuğunda şehitlerin ailesini, sevenlerini ve yakınlarını yalnız bırakmayan Milletvekili Aydemir törenin ardından yaptığı açıklamada “  Milletimizin birliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içen kardeşlerimize Rabbim’den rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Allah sevenlerine, yakınlarına, ailesine ve milletimize sabırlar versin. 
 
Alçak ve hain terör örgütleri ve onların işbirlikçileri emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin büyümesini, ilerlemesini ve dünyada söz sahibi olmasını engellemek isteyenlere, ülkemizi bölmek, huzurumuzu bozmak isteyenlere milletimizle birlikte   gereken cevap verilmeye devam edilecektir.
 
PKK, FETÖ, DEAŞ ve tüm terör örgütleri ile top yekün bir şekilde mücadelemiz kararlılıkla ve taviz vermeden devam edecektir. Şehitlerimizin aziz emaneti olan vatanımızda bayrağımızın ebediyete kadar dalgalanması, minarelerimizden ezanların susmaması için teröristlerin kökünü kazıyana kadar çalışmalar devam edecektir.  Kalleş teröristleri, bu alçakları destekleyenleri, taşeronlarını ve ülkemizin huzuruna kast edenleri nefretle kınıyorum.  Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.