Akhisarpress.com - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı Akhisar’daki okulları ziyaret etti.

İlkokul birinci sınıf öğrencilerinin ders başı yapması nedeniyle ziyaretler gerçekleştiren Aydemir, okullarda verilen eğitim öğretim öncesi sorunları yerinde görmek ve dinlemek istediğini belirtti.

Aydemir; Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken; yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Eğitimde başarılı bir seviyede olan şehrimizin bu başarılara ulaşmasında yoğun emek sarf eden okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin minnettarım. Yeni eğitim öğretim yılında da başarılarını arttırarak devam edeceğine olan inancımla, şehrimiz ve ülkemiz için başarı ve mutluluklar getirmesi temenni ediyorum” dedi.