30 Mart yerel seçimleri öncesi belde ziyaretlerine başlayan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Akhisar heyeti ile birlikte Sazoba Beldesini ziyaret etti. Belde meydanında vatandaşlar ile buluşan AK Parti Belediye Başkan Aday Salih Hızlı; projelerini paylaştı. Büyükşehir yasası ile hizmetin en kalitelisini alacak Sazobalılardan destek isteyen Başkan Adayı Hızlı; güçlü bir ekibe sahip olduklarını altını çizdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir köy meydanında yaptığı konuşmada “Bizden önce Türkiye bütün gelirlerini, vergi gelirlerini faize harcıyordu. Ama bugün Türkiye vergi gelirlerinin sadece yüzde 60’ını faize harcıyor. Yani bizden önce faiz ekonomisi vardı. Bizimle beraber faiz ekonomisine son verdik. Sizin emeğinizi alın terinizi boşa çıkarmadık.

TARIMDAKİ SIKINTIYA AK PARTİ ÇÖZECEKTİR

Sazoba arkadaşlarımız ile kahvelerde konuştuk, icraatlarımızı anlattık; hastane, duble yollar, eğitim dedik ve hepsine pekiyi notu verdiler. Yani AK Parti icraatlarında savunma sanayi gibi aklınıza ne geliyorsa hangi icraatımız aklınıza geliyorsa hepsinde bize geçer not verdiler. Yalnız dediler sayın vekilim tarımda sıkıntı var. Tarımdaki sıkıntıyı da biliyoruz, inşallah tarımdaki sıkıntıyı azaltacak bir hükümet varsa o da AK Parti hükümetidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

HAKILIMIZ TÜM İCRAATLARI PEKİYİ NOT VERİYOR

Bizden önce hastaneye gitmek bir dertti, hastanenin kapısından içeri girmek ayrı bir dert ve sıkıntıydı. Şimdi hastaneden içeri girdiğiniz zaman 5 yıldızlı otellerde aldığınız hizmet gibi hastanelerde de aynı hizmeti alıyorsunuz. Koşuş sisteminden oda sistemine geçtik. 18 yaşına kadar bütün çocuklarımız bedava muayene oluyor. Bizden önce değil bedava muayene olmak bizden önce doktor muayene odasına gitmeden hastaneden içeri giremezdiniz. Örneğin çiftçilerimiz Üniversite Hastanelerine gidemiyordu, SSK hastanesine gidemezdi. Biz geldik bütün hastaneleri birleştirdik. İsteyen istediği hastaneye ister üniversiteye, ister özel hastaneye gidebilir ve 18 yaşına kadar da evlatlarımız bedava muayene olabilir.

28 ŞUBAT’TA KINA YAKANLAR, ŞİMDİ KINAMA MESAJI YAYINLIYOR

Devlet ile milleti barıştırdık, gönül birlikteliği yaptık. Gece gündüz çalıştık ve Türkiye’yi bu noktaya getirdik. Ama Türkiye bu noktaya kolay gelmedi. Gün geldi Başbakanımızı astık, gün geldi 71 muhtırası yedik, gün geldi 12 Eylül’de ihtilal yaptılar, gün geldi 28 postmodern darbesi yaptılar. Geçtiğimiz günlerde de 28 Şubat’ı yapanların hepsini kınadık. Geriye dönüp bakın, 28 Şubat’ı o gün darbe yapanları alkışlayanlar, 28 Şubat darbe yaptılar diye kına yakanlar, zil takıp oynayanlar 3 gün önce de 28 Şubat’ı utanmadan kınadılar. Türkiye’nin yine başına çorap örmek istiyorlar. 28 Şubatları tekrar yaşatmak istiyorlar, 17 Aralık darbesi de 28 Şubat’ın benzeridir. 28 Şubat’ta ne oldu diye geriye dönüp baktığımızda Ali Kankancıları hatırlıyorsunuz, Müslüm Gündüzleri hatırlıyorsunuz, Fadime Şahinleri hatırlıyorsunuz ve onları bir araya getirip yatak odasında kameralara yakalattılar, polis baskını yaptılar ve RefahYol hükümetinin sonunu getirdiler. Bugün de utanmadan sıkılmadan 28 Şubat’ı kınıyorlar. 28 Şubat’ta asker yargıya brifing verdi, yargı ile el ele tutuştular, Medya ile el ele tutuştular, 3 ile 5 kişi bize 28 Şubat’ı yaşattı ve Türkiye’yi geriye götürdüler. Ama artık milletimiz uyandı, 3-5 kişi artık Türkiye’yi geri götürmeye biz müsaade etmeyeceğiz, bunların hepsinin hesabı sorulacak.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN BÜYÜKŞEHİR YASASI’NI ÇIKARDIK

AK Parti dediğimiz zaman hizmet aklımıza geliyor, aydınlık günler aklımıza geliyor, köyün meydanındaki bu aydınlık direğin ampulü aklımıza geliyor. AK Parti dediğimiz zaman köylerdeki kardeşlerimizin, Hatice annemizin, Ayşe bacımızın kapıdan dışarı çıktığı zaman ayağının çamurdan kurtulması parke taşına basmadı demektir. AK Parti dediğimiz zaman en güzel içe suyunu içtiğimiz günleri hatırlıyoruz. İşte Sazoba köyümüze de arıtma tesisimizi getirdik ve kurduk. Ama biz bunlarla yetinmedik, sizler daha güzeline, en güzeline layıksınız. Büyükşehir Yasası’nı da bunun için çıkardık, en güzel hizmetleri sizlere ulaştıracağız.

AKHİSAR DÜNYA’DA SÜPER LİG’E ÇIKACAK ŞEHİR YAPACAĞIZ

Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı; 2004 yılından beri Akhisar’ımızı daha yaşanabilir bir şehir yapabilmek için, Akhisar’ımızı marka şehir yapabilmek için gece gündüz ekibi ve Akhisarlılar ile çalıştı. Akhisar’ın bütçesini çarçur etmedi ve Akhisar’ımızı Türkiye’de tanına bir şehir yaptı. Akhisar’ımızı Avrupa ve Dünya’da tanınan bir şehir yaptı. Bu çok çalışarak yaptı ama saçlarını ağarttı, helal olsun Akhisarlılara. Şimdi aynı hizmet ve güzellikleri de köylerimize getireceğiz. Ekibi ile birlikte gece gündüz kafa yoruyorlar, plan ve proje üretiyorlar, inşallah 86 köyümüzde, 9 beldemizle beraber hepsi de bizim Akhisar’ımızın mahallesi oldu. Nasıl bir Akhisar’ımıza Gölet kazandırdıysak, nasılsa Akhisar Belediyespor’umuzu marka takım haline getirdiysek, nasıl üçüncü ligden alıpta Süper Lig’e çıkardıysak, işte Akhisar’ımızı da köyleri ile beraber beldeleri ile beraber Akhisar’ımızı inşallah Dünya’da Süper Lig’de olan bir şehir haline getireceğiz” dedi.