Akhisarpress.com

Ak Parti Manisa Milltvekili Uğur Aydemir ve İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu heyeti, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak Ak Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Bayburtlular Derneğini ziyaret etti.

15 Eylül 2012 tarihinde Akhisar Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen Akhisarlı Derneklerin ortaklaşa organize edilen Akhisar'da Anadolu isimli programa, Gölmarmaralı şehitlerin olması nedeniyle katılamadıklarını dile getiren AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir; "Bazı kesimler sansasyon yaratacak dedikodular ortaya atarak AK Parti'nin bu etkinliğe katılmamasını koz olarak kullandılar. Bizler gelemememizin nedenini derneklere bildirdik. Bundan dolayı bunun telafisi olarak bugün tüm derneklerimizi ziyaret ettik. Bizleri kabul eden ve kapılarına arkasına kadar açan tüm derneklerimize teşekkür ediyorum. Kentimizde renkli bir kültür rüzgarı estiren derneklerimiz aslında bizlerin ne kadar zengin bir kültüre sahip olduğumuzu ortaya koymaktadır. Bizler de bunlar ile büyük gurur duyuyoruz" dedi.

Bayburtlular Derneği Başkanı Fahri Başyiğit ise Derneğimize gelip ziyaret eden Sayın vekilimiz hem şehrimiz Uğur Aydemir, Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Ak Parti ilçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.