Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay çalışmalarına ilk olarak Kırkağaç ilçe teşkilatından başladı. 

Oktay ve arkadaşlarını Kırkağaç MHP ilçe başkanı Vedat Terdi ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ilçe başkanı Terdi, seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundu. 

Oktay, programına Soma Ülkü Ocakları ile devam etti. Burada yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Oktay, fikir ve düşüncelerini paylaştı. İçlerinden birini Ankara’da görmek istediklerini belirten yönetim kurulu üyeleri Oktay’a layık olduğu yerde bir sıralama olması temennilerinde bulundular. 

Programına son olarak Soma ilçe teşkilatında devam eden Oktay, ilçe başkanı Vedat Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Av. Osman Oktay Kimdir?

1964 yılında Akhisar’da doğdu. İlkokulu Zübeyde Hanım, Ortaokulu Atatürk okulunda, liseyi ise Akhisar Lisesinde okudu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı. Staj ve askerlik dönemi sonunda Akhisar’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 24 yıldır aralıksız avukatlık mesleğini sürdürmektedir. 

MHP Akhisar ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde yer alan Oktay, ilçe başkanlığı ve Akhisar Belediyesi Meclis üyeliği yapmıştır. Bir süre avukatlık mesleği nedeniyle Manisa Barosu Akhisar temsilciğini yapmıştır. 

AKSEK Vakfı Kurucu üyeliği, Kızılay Derneği üyeliği, Akhisar Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeliği, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) yönetici ve üyeliği gibi sosyal oluşumların içinde bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi Tıp doktorluğu yapmaktadır.