Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Kâtip Üyesi Cengiz Özdemir, Meclis Üyesi Mutsel Karausta ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş katılırken İYİ Parti İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer hazır bulundular.

Akhisar’ın sosyal ve ekonomik konularının değerlendirilmesinin yapıldığı ziyarette Akhisarspor, Üniversite gibi son günlerde tüm Akhisar’ın gündeminde olan konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kındıroğlu sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları çalışmaları başarılı bulduğunu belirterek üzerlerine düşen bir görev olursa her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını söyledi, ATSO’ya İYİ Parti ilçe teşkilatına yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür etti. 

 ATSO Başkanı Erdayıoğlu’da ATSO olarak daha önce olduğu gibi Akhisar’ın faydasına olan her işte mutlaka üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi. Akhisar için yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda başarılar dileyip misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.