Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete  ATSO dan  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Murat Tınazlı, Meclis Katip üyesi Cengiz Özdemir ,Meclis Üyesi Mutsel Karausta ve Disiplin Kurulu Başkanı  Ali Osman Alkuş  katılırken; CHP ilçe teşkilatında  Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı Umut Çavuş, Başkan Yardımcısı Akif Menlik, Sayman Ali Kemal Çokgör, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Meriç, Hilal Tınmaz, Sabri Aras, Sevil Büyükyazgan ve Gençlik kolları Başkanı Tolunay Akalın  ziyarette hazır bulundular. 

Ziyarette , tüm dünyanın birinci gündem maddesi olan pandemi ve buna bağlı olarak  Ekonomik krizin etkilediği Ticaret ve Sanayi nin sorunlarının çözümü  ile Akhisar'ın yerel sorunları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda konuşan Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş Ziyaretlerinden dolayı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ettiler. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu 'da yaptığı açıklamada "Yararlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Çeşitli konularda görüş alışverişinde  bulunduk. Sayın Milletvekilimize, İlçe Başkanımıza ve CHP Akhisar İlçe yöneticilerine gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle   Odam ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.