Akhisarpress.com - Akhisar Ak parti ilçe teşkilatı kadın kolları tarafından bin kişilik aşure hayrı yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen hayırda AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisinin birlikte bir karede görüntülenmesi birlik görüntüsünü ortaya koydu.

Aşure etkinliklerine özellikle Akhisar’daki diğer siyasi partilerin katılmalarından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ak Parti Akhisar Kadın Kolları başkanı Şemsi Okur; “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğimizi bu senede gerçekleştirdik. Katılım sağlayan sayın Milletvekilimiz Uğur Aydemir’e, belediye başkanımıza ve diğer tüm siyasi parti temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ak Parti Kadın Kolları’nın düzenlediği aşure etkinliği programına AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı,Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayları Rıza Bahar ve Ali Velestin,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Kadın Kolları başkanı Server Goral ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Dedeoğlu,MHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Girgin,Kadın kolları başkanı Nejmiye Ulus ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi ilçe başkanı Fikret Aysu ve Akhisar Belediye Başkanı adayı İsmail Hakkı Kuzum ve birçok partili katıldı.