Arabacıbozköy ilköğretim okulu, okul aile birliği başkanı Talip KAYA’nın organize ettiği yazarı Halit Cengiz DEMİR, genel sanat yönetmeni Hilali MAHMUTOĞLU’nun yapmış olduğu “ÖZLENEN ÇANAKKALE RUHU” adlı tiyatroya Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU ve yönetimi katıldı.

MHP ilçe teşkilatını Arabacıbozköy’de mahalle temsilcisi Özcan DEMİREL okul aile birliği başkanı Talip KAYA, muhtar M. Ali DOĞRU ve vatandaşlar karşıladı.

Arabacıbozköy mahallesi düğün salonunda gerçekleşen  “ÖZLENEN ÇANAKKALE RUHU” adlı oyunu Arabacıbozköy halkı ve çevre mahallelerden  büyük katılım olduğu görüldü. Katılanlar tiyatroyu büyük bir coşku ve duygu ile seyrettiler.

Konu ile ilgili bilgi veren okul aile birliği başkanı Talip KAYA; “Yıllar önce seyretmiş olduğum Çanakkale Şehitleri ile ilgili tiyatrodan büyük bir zevk ve haz almıştım. İçimde hep bu duyguları kendi mahalle halkım da  yaşasın istedim. Bu düşüncelerle tiyatro oyununu mahallemize getirdim. Bu duyguyu yaşattığım içinde çok mutluyum.” Dedi.

Tiyatro da rol alan oyuncular, oyundan sonra MHP ilçe teşkilatı ile resim çekilerek, teşekkür ettiler. Yurdumuzun bir çok ilinde bu oyunu oynadıklarını, fakat burada ki ilgi, alaka, coşku ve samimiyetten çok duygulandıklarını ifade ettiler.

Tiyatro oyunundan sonra mahalle MHP temsilcisİ Özcan DEMİREL ile beraber köy kahvehanesine gidilerek burada Arabacıbozköy halkıyla sohbet eden MHP heyeti mahalleden ayrıldı.