Lokma hayrına gelenleri tek tek karşılayan MHP Akhisar ilçe başkanı Ahmet Namal, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle partimizde lokma hayrı düzenledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın, Cumhur ittifakının büyükşehir ve Akhisar belediye meclis üyeleri, Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Cihan Küçükaydın ve yönetimi,  muhtarlar derneği başkanı İhsan Gümüş, muhtarlar, partililer ve birçok vatandaş hayra katıldı.

YENİ BAŞKAN DUTLULU’YA SAMİMİ KARŞILAMA

31 Mart Yerel seçimlerinde Millet ittifakının Akhisar Belediye başkanı olarak kazanan Besim Dutlulu ve meclis üyesi Engin Kayserili’de davet üzerine lokma hayrına katıldı. Kendisini kapıda karşılayan MHP ilçe başkanı Ahmet Namal, Akhisar için hep birlikte çalışacaklarını bundan sonra Akhisar için birlik olacağını ifade ederek Dutlulu’ya; “Bu saatten sonra sen ne CHP’nin ne MHP’nin başkanısın, bu saatten sonra sen Akhisar’ın ve Akhisarlı’nın belediye başkanısın. Biz öyle algılayacağız, siyasiler olarak öyle lense edeceğiz.” Dedi.

Akhisar halkının mesaj verdiğini ifade eden Dutlulu; “Sonuçta Akhisar halkı bize bir mesaj verdi. Manisa Büyükşehir’i Cengiz Ergün yönetsin, Akhisar’ı da Besim Dutlulu yönetsin diye, biz burada MHP, İYİ Parti, AK Parti kimseyi dışlamadan elimizden geldiğince bu mesajı alacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

ESKİ BAŞKAN İBRAHİM UĞURLU DUYGULANDI

MHP eski Akhisar ilçe başkanı İbrahim Uğurlu’da rahatsızlığı olmasına rağmen partideki hayra katılarak önce Dutlulu’ya sarılırken ve sonra partilerle selamlaşma esnasında ağlayarak duygulandı.