Akhisarpress.com - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, çözüm sürecinin başarıyla devam ettiğini belirterek halkın benimsediğini söyledi.

Çözüm sürecinin ülkede başarıyla devam ettiğini ve halkın süreci benimsediğini ifade eden Aydemir; Türkiye inşallah çözüm süreciyle birlikte terör belasından kurtulacaktır. Türkiye bir daha terörle, PKK ile birlikte anılmayacaktır. Dolayısıyla Türkiye kazanacaktır, ekonomimiz büyüyecektir.

Meclisten geçen alkol yasası ile ilgili de açıklamalarda bulunan Aydemir; bu yasayla alakalı alkol yasağı diye bir şey yok. Biz kimsenin yediğine içtiğine parti olarak karışmadık, bundan sonra da karışmayacağız. Herkes dilediği kadar ne yemek içmek istiyorsa içebilir. Bunu bazı basın medya ve muhalefet partileri size çarpıtarak anlatıyorlar. Biz sadece alkolün reklamını yasakladık. Bununla birlikte 18 yaşından küçük çocuklarımızın alkolle buluşmasını engelledik. 10 yaşındaki bir çocuğa alkolü kimse satmasın diyoruz. Satanlar hakkında yasal işlem başlatılsın diyoruz. Belli saatlerden önce ve sonra ulu orta yerlerde alkol satılmasın diyoruz. Bir taraftan alkol bütün kötülüklerin anasıdır diyeceksiniz, diğer yandan da boy boy reklamlar vererek bunun önüne geçemeyeceksiniz. Hiçbir avrupa ülkesinde böyle bir şey yok.

Ziyafet restoranda düzenlenen kahvaltı programına, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, partililer ve esnaf odaları başkan ve üyeleri katıldı.