Akhisarpress.com - CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu Yönetim kurulu üyeleri Akhisar'da düzenledikleri ziyaret programları kapsamında Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve AKSEK Vakfını ziyaret etti.

Program kapsamında Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret eden Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Akhisar CHP İlçe teşkilatı birkaç konu üzerinde konu üzerinde konuşurken yoğun olarak Akhisar’daki zeytin piyasasının üzerinde duruldu. Akhisar’da zeytin ve zeytinyağı ile ilgili bir birliğin kurulması gerektiğini belirten Milletvekili Özel’e, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’de katıldığını ifade etti.

Kaymakam Köten’in ardından bir sonraki ziyaret durağı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer oldu. Manisa Milletvekili Özel, İlçe Milli Eğitim Müdür’nden Akhisar’daki okul, öğrenci ve eğitim bütçesi hakkında bilgi alırken, son günlerde de Akhisar’ın gündeminde yer alan Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulunun adının değiceği konusuna da değindi.

Milletvekili Özel’in Akhisar’daki son durağı ise Akhisar Sağlık Eğitim Vakfı AKSEK’i ziyaret etmek oldu.

Vakıfta göreve yeni gelen Başkan Hüsnü Kahraman ve Yönetim kurulu üyelerini Ziyaret ederek Hayırlı uğurlu olmasını dileyip yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.Ziyarette Konuşan AKSEK Vakfı Yönetim kurulu Başkanı Hüsnü Kahraman” Sayın Milletvekilimiz Özgür Özel’in Vakfımıza Gelip bizleri ziyaret etmesi bizi oldukça onurlandırdı. Bizler de Sizleri TBMM de Başarılarınızı çalışmalarınızı takip ediyoruz Size de görevinizde TBMM de Başarılar diliyoruz” dedi. Program sonunda karşılıklı sohbetin ardından AKSEK Vakfına Hizmet Etmiş eski Başkanları İş Adamı Orhan Mandacı ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Servet Erol Uygun’a Birer Plaket Takdim edildi.