Akhisarpress.com - AK Parti Akhisar Gençlik Kolları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününün 98. Yıl dönümünde Çanakkale’deki törene katıldı.

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar, yönetim kurulu üyeleri ve liseli gençler Çanakkale stadındaki anma töreninin ardından, Gelibolu yarımadasındaki Şehitlikleri ve Çanakkale Şehitler Abidesine ziyaretlerde bulundular.

Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar yaptığı açıklamada; “98 yıl önce Çanakkale’de canıyla kanıyla hiçbir zaman silinmeyecek bir destan yazdığı bu büyük destanı kahramanlığıyla, fedakarlığıyla, gözü karalığıyla, vatan ve millet sevgisiyle yazdığının ve Çanakkale bizim nasıl bir millet olduğumuzu, bizim nasıl bir ve beraber olduğumuzu, kardeş olduğumuzu bize tekrar tekrar anlatan muhteşem bir destandır.

Şehitler Günü vesilesiyle Çanakkale kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatanı bayrağı için canını veren tüm şehitleri rahmetle, minnetle yad ediyoruz.Allah tüm şehitlerimizden razı olsun, mekanlarını cennet eylesin.”diye konuştu.