Akhisargücü Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Atar, Aydan Akkuş, Sebahattin Garip, Ali Varnalı, Hüseyin Memişler ve Kenan Molla ile birlikte Akhisargücü’ne verdiği desteklerden dolayı Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu'yu makamında ziyaret ederek plaket verdi.

Ziyarette konuşan Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu;" Öncelikle ziyaretiniz bene mutlu etti. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Sizler Akhisargücü SK kulübü olarak ilçemizde futbol, basketbol, voleybol branşlarında başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızı sürdürmenizde Akhisar Belediyesi olarak yanınızdayız ve sizleri destekliyoruz. Nazik davranışınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Akhisargücü Başkanı Nihat Uz ;" Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) İkinci Ligde mücadele eden ve Akhisar'ı temsil eden Akhisargücü Spor Kulübü Voleybol takımımıza destek olan Belediye başkanımız Ecz. Besim Dutlulu'ya teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla aldığımız karar ile Akhisargücü SK 2020-2021 sezonunda destek olan Belediye başkanımız Ecz. Besim Dutlulu'ya plaket ve kulübümüzün lisanslı ürünlerini hediye ettik" dedi.