MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve 1000 kişinin katılımıyla yapılan yürüyüşle Akhisar’da fırtına gibi esti.

MHP Ekibi ellerinde meşaleler yakıp, 6 metre uzunluğundaki bayraklarını açarak adliye binası önünden yürüyüşlerine start verdi. “Ses ver, söz senin Akhisar” sloganıyla beraber yürüyüşe devam eden ekibe evlerinden çıkan vatandaşlar da tezahüratta bulunup “Akhisar İçin Mansur ONAY” sözleriyle eşlik ettiler. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Mansur ONAY ve Ekibi Hürriyet Mahallesi güzergahından geçerken vatandaşlar adeta sokağa döküldü. Desteklerini sonuna kadar MHP’den esirgemeyeceklerini söyleyen vatandaşlara MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ekibi tüm mahalle halkını selamlayıp yürüyüşlerine devam ederken, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde yatan hastalardan birkaçı da yataklarından kalkıp Mansur ONAY’ın yanına gelerek “Her zaman sizin yanınızdayız, sadece MHP” sözlerini söylerken duygusal anlar yaşandı.

MHP ve Ekibinin yürüyüşü Tahir ÜN caddesinde de devam edip Sevgi Yolundaki seçim bürosu önünde son buldu.