Bu yıl ilk kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle AK Parti Manisa Milletvekili ve Adayı Uğur Aydemir, Akhisarlı muhtarlar ile Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıdan sonra muhtarların tek tek tokalaşıp karanfil takdim eden Aydemir, muhtarlar gününü kutladı ve Muhtarlar derneği başkanı İhsan Gümüş'e tüm muhtalar adına çiçek takdim etti. Kahvaltı programına Balkanlardan bir heyette misafir olarak katıldı. 

MEMLEKET SİYASETİ YAPIYORUZ

Meselenin memleket meselesi olunca herşeyi bir kenara bıraktıklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili ve Adayı Uğur Aydemir; "Önümüzde zor bir seçim var. Dünyanın gözü bu seçimlerde, Türkiye dizlerinin üzerinden ayağa kalktı, tam şaha kalkarken birileri Türkiye'yi durdurmak istiyor. Hızımızı kesmek isteyenler, bakıyorsunuz her delikten çıkmaya başlıyor. Hele 7 Haziran'dan sonra kendilerince fırsat bulduğunu zannedenler her delikten çıkmaya başlıyor. Ama bu millet artık eski günlerine geri dönmeyecek. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Biz memleket siyaseti yapıyoruz. 10 dakikalığına kafanızı ellerinizin arasına alın, 5 dakikalığına kafamızı boşaltalım ve dinleyelim. Mesele İslam davası, mesele Müslümanların davası, sadece ve sadece bunu düşünün ona göre oyunuzu kullanın. Takım tutar gibi parti tutmayalım, tabiki partiler iktidara gelmek için mücadele ediyorlar. İktidara hizmet vermek için gelmek isterler. 

HER ŞEY ONE MİNUTE İLE BAŞLADI

2002 öncesi ile sonrasını ele aldığımızda siyahla beyaz kadar fark var. Bunu AK Parti yapmış, liderimiz uzun adam, bugüne kadar gece gündüz demeden gözünü karartıp ülkemize hizmet etmiştir. Hala çalışmalarına devam ediyor. Şer güçler belli bir yere kadar ses çıkarmadı ama ne zaman ki adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan "One Minute" dedikten sonra dünyada artık bazı şeyler değişmeye başladı. Türkiye'yi şer güçler hedef tahtasına koydular. Çünkü Türkiye artık güçlendi, artık kötülük gördüğü zaman düzeltmek isteyen bir ülke oldu. 

YAPMAYAN GİDER YERİNE YAPAN GELİR

Mahallemize kum gelir, parke taşı gelir, bir sene sonra iki sene sonra gelir. Yoksa biz mahallemize büyükşehir yapması gerekenler var, küçük şehir yapması gerekenler var. Genel seçimler gelir, yapmayan gider, hizmeti yapan seçilir yeni gelen kardeşimiz hizmeti yapar. Ayağımızı bir sene sonra çamurdan kurtarabiliriz. Ama Türkiye çamura batarsa, hem Türkiye batar hemde bize güvenen bütün kardeşlerimiz bataklığa batmış olurlar. Türkiye'yi bölmek isteyenlere Türkiye'yi süründürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. IMF kapısında borç bekleyen ülke konumundan borç veren ülke konumuna geldik. Sadece 5 dakika tüm bu yapılanlara baksanız AK Parti açık ara öndedir. Aynı hedefe koşanlar için davamız için 1 Kasım'da yüz düşünün bir karar verin. İnşallah verdiğiniz kararlar ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur. 

ÇEVRE YOLUNU TRAFİĞE AÇTIK

Bugüne kadar Akhisar'a yapılanları anlattım. Bazen hayal bile edemezdik, Gölmarmara'dan İzmir'e çevre yolunu trafiğe açtık. Bugün açılışını yapıyoruz. Bunlar hayaldi bunları hiç kimse bugüne kadar düşünmemişti. AK Parti yaptı. Ekonomik olarak güçlü olursanız hizmet zaten geliyor. Cebinizde para varsa zaten işleri yapıyorsunuz. Ağız diş sağlığı hastanemizi birlikte açtık. Eminyet Müdürlüğü binamızı yarın öbürgün açacağız. Demir yolunu dışarıya alıyoruz. 20'ye yakın hizmet yapmışız. Gürdük barajının geçtiğimiz hafta temelini attık. Akhisar için önemli bir baraj, hizmetse hizmet." diye konuştu. 

Kahvaltı programına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti ilçe başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, ilçe yöneticileri, üyeler ve muhtarlar katıldı.