Akhisarpress.com

 

AK Parti Manisa Kadın Kolları Teşkilatı, Akhisar teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti İlçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette Manisa Kadın Kollarını Kadın Kolları İlçe Teşkilatı Başkanı Şemsi Okur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.  


Bu tip ziyaretlerin daha sık yapılması gerektiğini belirten Manisa İl Kadın Kolları Başkanı  Şule Uygur sözlerinde, “ Ak Parti Kadın Kolları olarak mübarek ramazan ayını ve bayramını güzellikleriyle birlikte yaşadık. türkiye genelinde plduğu gibi manisadada gerek gıda yardımlarımız, gerekse çat kapı ziyaretlerimiz ile hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk, hem de halkımızın sorunlarını sıkıntılarını yerinde gördük. Ak Kadınlar olarak İstanbula yaptığımız geziyle de ramazan ayının maneviyatını dolu dolu yaşadık.

Şimdi önümüzde çok ama çok çalışmamız gereken bir süreç bulunuyor. Bildiğiniz gibi yerel seçimler öne çekildi.Başbaknımızın talimatları doğrultusunda Ak kadınlar olarak ülke genelinde olduğu gibi Manisa' da seçim sıtartını verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği yaparak amacımız Manisa genelinde tüm belediyeleri kazanmak olacaktır.

Göreve geldiğimiz günden itibaren, Manisamızın göz bebeği güzel ilçesi Akhisar'a teşkilat olarak ilk ziyaretimiz. Burada siz Akhisarlı AK kadınlarla bie arada olmak murluluk verici. Ekonomisi ile modern yüzü ile günden güne daha da büyüyen Akhisarımızda başarıya ulaşma adına hep birlikte daha çok  çalışıp istediğimiz sonuca ulaşacağız. Akhisara bundan böyle sık aralıklarla gelip sizlerle bir arada olmak istiyoruz. Hedefimiz güçlü teşkilat yapısıyla el ele verip Manisayı aydınlık yarınlara taşımak olacaktır.

son olarak yüreğimizi yakan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğimizin artarak daha da pekişmesini diliyorum. çünkü biz birlikte çok büyük bir aileyiz. Biz Akhisarımız ile Salihlimiz ile Turgutlumuz ile hep birlikte Manisayız, Bİz hepbirlikte Türkiyeyiz.“dedi. 


AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı Başkanı Şemsi Okur ise konuşmasında, “Değerli Manisa Kadın Kolları İl Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarım, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi mübarek ramazan ayını arkamızda bıraktık, ancak bizler her ramazan olduğu gibi bu ramazanı da boş geçirmedik, yardımlarımızı yaptık. Biz Akhisar AK Parti Kadın Kolları olarak, genel merkezimize bağlı çalışmaktayız. Onları istekleri doğrultusunda hareket etmekteyiz.” dedi .