Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Pazar günü yine bir dizi mahalle hayırlarına katıldı.

Süleymanlı mahalle hayrına Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan ENSİVRİ ile birlikte katılarakMuhtar Cemali MERTER ve mahalle halkıyla mahallenin sorunları hakkında sohbet ettiler.  Burada ki mevlid-i Şerif ve pilav hayrından sonra  MHP heyeti Musaca Mahallesinin Sındırgı yolu üzerindeki mesire yerinde yapılan hayrına   katılarak, Muhtar  Şükrü DEMİRCİ ve hayra katılanlarla sohbet etti. 

Daha sonra Sarılar Mahalle hayrına gidildi.  Sarılar Mahahlle muhtarı Sakıp Acar, mahalle olarak çok amaçlı bir köy konağına ihtiyaçları bulunduğunu dile getirdi. İlçe başkanı İbrahim UĞURLU, “bu istekleri not aldıklarını ve takipçisi olacaklarını” söyledi.

Hayırlara katılan MHP heyetinde İlçe başkanı İbrahim UĞURLU, yöneticiler Halil ÖKSÜZ,  Recai BAKEK, Emin AKARSU, Osman ÇELİK, İbrahim SARISAKAL, Halil BİLGEN, Serdar DURMUŞ, Şuayip ASLAN, Hasan DALAR, Tuncay CEYHAN, İ. Etem GÜNTAŞ, Büyükşehir belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan ENSİVRİ, belediye meclis üyesi Hasan PAŞALI, eski ilçe başkanı Avukat Osman OKTAY ve partililer hazır bulundu.


Akhisar Haber, Press Haber