Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuğba Vural’ın cenaze törenine katıldı.

Ankara Kocatepe Caminde kılınan ikindi namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedilen Vural’ın cenaze törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve çok sayıda CHP, MHP ve AK Partili Milletvekilleri katıldı.

Cenaze törenine Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Yardımcısı Haluk Ereceli, Emin Akarsu ve yönetici Serdar Durmuş’tan oluşan bir heyette katıldı. 

HOCAMIZ HANIMEFENDİ

Cenaze namazını kıldıran imam, “Hoca Hanım” diye başladığı kısa konuşmasında “Hocamız hanımefendinin çekmiş olduğu hastalık günahlarına kefalet olsun inşallah” dedi. Cenaze boyunca metanetini koruyan Oktay Vural ve çocukları, imam helallik istediğinde ise gözyaşlarına boğuldular. Vural Ailesi cenaze aracıyla Gölbaşı Mezarlığı’na kadar gitti. Tuba Vural’ın, eşi ve çocuklarının mezarını daha rahat ziyaret etmeleri için Oran’daki evlerine yakın olan Gölbaşı Mezarlığı’na defnedilmeyi vasiyet ettiği öğrenildi.