İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu, kadın kolları Başkanı Fatma YURTSEVER ve kadın kolları üyeleri ile bazı partililerden oluşan 40 kişilik heyet ile Akhisar’dan Ankara’ya hareket eden partililer, ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  MHP’nin gurup toplantısına katıldı. Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın misafirleri olarak TBMM’yi gezen Akhisar İlçe Teşkilatı, ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

   Parti genel merkezinde önce Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Araştırma-Strateji Geliştirmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile görüşen Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe teşkilatı son olarak ta Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Genel Başkan ile düzenlenen toplantıda konuşan Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu partililer adına Genel Başkan Bahçeli’ye teşekkürlerini iletti. 7 Haziranda gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde MHP’yi iktidara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten İbrahim Uğurlu, “Öncelikle sizi Başbakan yapamadığımız için size karşı mahçup olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ancak size Akhisar ilçe teşkilatı olarak 7 haziranda yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak için elimizden gelen çalışma ve gayreti göstereceğimize söz veriyoruz.” Dedi.

   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de konuşmasında Akhisar teşkilatına güvendiğini ifade etti. Genel Başkan Bahçeli, “ AKP iktidarının zulmüne son vermek için olağan gücümüz ile çalışmalıyız. Biz Genel Merkez olarak, milletimizin üzerine çöken AKP kabusunu sandığa gömmek için gece gündüze demeden çalışıyoruz. Ve İnşallah 7 haziranda milletimiz oyunlarını bozar ve MHP’ye yetki verir. Manisa’nın dolayısıyla Akhisar’ın bizler için önemi çok büyük. Sizlerinde Muaffak olacağından şüphem yok. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.