Akhisarpress.com - MHP Genel merkezi tarafından Manisa il yönetimi ile birlikte görevden alınan ilçe başkan ve yönetim kurulunun yerini atanan İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belediye başkan adayı Mansur Onay basın mensupları ile tanışma toplantısı ile bir araya geldiler.

Belediye başkan adayı “Akhisar için 400 özel proje ile göreve talibim. Birde diğer partilerin adayları ile bir araya gelip halkımızın sorularını yanıtlayalım” diyerek meydan okudu.

İlçe yönetimi tarafından hazırlanan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin atama emrinin okunmasından sonra, Belediye Başkan adayı Mansur Onay, son belediye seçimlerini çok az bir farkla kaybettikten sonra bir daha aday olmayacağını belirterek. “ Sayın Üniversiteden hocam, ağabeyim, Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin emirleri ile tekrar Akhisar Belediye başkan adaylığını kabul ettim. Genel merkezimiz tarafından yapılan kamu oyu yoklamalarından halkımız benim lehinde görüş bildirmiş. Akhisar Belediye başkanı AKP’li Salih Hızlı’da Akhisar’da mu oyu yoklamaları yaptırdı. Neticelerini Akhisar halkına açıklamalarını bekliyorum.” Mansur Onay Akhisar için üniversitedeki arkadaşları ve uzmanlar ile projeler üzerinde 4 yıla yakındır bir çalışma içinde olduğunu belirterek, “ Çantamda Akhisar için 400 ayı proje var. Bunlar afaki hazırlanmış projeler değil. Kaynakları, ve yer tespitleri bile yapılmış durumda. Bunları seçim çalışmalarımız müddetince halkımıza anlatacağız.” Mansur Onay adeta meydan okuyarak, “ Siz basın mensuplarından bir isteğim var. Diğer belediye başkan adayları ile bizleri bir araya getirin. Bu spor salonu olur, stadyum olur.Halkımızın önünde ucu açık olarak herkes projelerini anlatsın, halkımızın sorularına cevap versin. Saatlerce, günlerce bile sürse ben hazırım. “ dedi.

Başkan Mansur Onay ve ilçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Büyükşehir Belediyesinin üzerinde “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı bulunan atkılarını basın mensuplarına hediye etti; ve toplantıya katılanlarla toplu resim çektirdi.


Video streaming by Ustream


Video streaming by Ustream