Projelerini Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine anlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu,  Akhisar'ı Türkiye'nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokacaklarını ifade etti. Vatandaşlar ise Akhisar'a taze bir kan gerektiğinin altını çizdi.

CUMHURİYET MAHALLESİ'NDE 'DUTLULU' SESLERİ

'Akhisar'a en iyi hizmeti getirmek içi bu yola çıktık' diyen Dutlulu, esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, Akhisar'a gelecek yeni bir belediye yönetiminin hizmetler noktasında iyi işler yapacağına vurgu yaparak, Besim Dutlulu'ya 'Akhisar için taze kan' benzetmesi yaptı.

"Akhisar'ı Türkiye'nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokmak istiyoruz"

Geliştirdikleri projeler için Akhisar halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyet Mahallesi'ni gezdik, eksiklikleri not aldık, projelerimizi mahalle sakinlerine anlattık. Allah nasip eder, sizler de destek verirseniz yönetime geldiğimizde yapacağımız ilk görev; muhtarlarımızın yardımlarıyla Akhisar'ımızın mahallelerindeki eksiklikleri gidermek olacak. Bizim işimiz siyaset değil. Amacımız Cumhuriyet Mahallesi gibi Akhisar'ımızın tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti getirmektir.  Sizleri mutlu edecek hizmetleri hayata geçirerek Akhisar'ı Türkiye'nin en yaşanabilir ilçeleri listesine sokmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inancımız tam. Bu sebeple desteklerinize talibiz." Haber Merkezi