AK Parti ilçe başkanı Fatih Füzün; Akhisar’ımızın bağrından nice Dünya şampiyonları nice  başarılara imza atmış spor kulüpleri  yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz bu spor habitatını gelişmesi için Akhisar’ın yeni gözbebeği olacak olan spor ve sosyal yaşam alanına kapalı yüzme havuzu ve çok amaçlı salonu kazandırmak  aracıyla bir süre önce çalışmalara başlamıştık. 


Projenin tasarım aşamasına geldiğimiz şu aşamada son revizyonları gerçekleştirmek ve yeni vizyonlar belirlemek için Sayın bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüştük.  Sayın bakana ev sahipliği ve Akhisar’ımıza verdiği değer için teşekkürlerimizi sunuyoruz eski stadyum alanı projesinde sona gelindi. 

Akhisar’ımız hem tam donanımlı spora alanlarının olduğu sosyal tesislere hem de kapalı yüzme havuzuna kavuşacak ayrıca 3 okulumuza da çok amaçlı salon yapılması konusunda da bakanımızdan söz aldık ve 3 mahallemize de halı saha yapılması konusunda sayın bakanla fikir birliğine vardık. 

Şehrimiz adına en güzel gelişmelerden biri de Dünya Şampiyonu Sporcumuz Ayşe Begüm Onbaşının adının verileceği yeni bir tesisi yatırım planına aldırmanın mutluluğu saygıdeğer halkımızla paylaşıyorum. Akhisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.