Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı binasına asılan “128 Milyar Dolar nerede?” yazılı pankart polis zoruyla çıkartıldı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İlçe İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından pankart merdivenli yangın söndürme aracı ile yerinden çıkartıldı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katıldığı CHP İlçe Teşkilatında bir açıklama yapan CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, “Şuan CHP Akhisar İlçe Teşkilatı binası önünde bulunuyoruz. Yukarıda astığımız pankart zorla çıkartılıyor. Buradan yine soruyoruz. 128 Milyar Dolar nerede. Bu 128 Milyar halkın parası, burada tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Biz burada tekrar soruyoruz 128 Milyar Dolar nerede. Bu akşam Cumhuriyet Başsavcımızın talimatı ile bu pankartımız zorla indirilmek isteniyor. İtfaiyemiz burada, memur arkadaşlarımız da iletti. Emir doğrultusunda Cumhuriyet Başsavcımız bu pankartın buradan indirilmesi yönünde karar verdi. Bu kararı hukuksuz bulunuyoruz, bu kararı protesto ediyoruz. Yine  buradan Akhisar İçe örgütünden soruyoruz 128 Milyar Dolar nerede. Burada işçinin, emekçinin, kadının, çocuğun herkesin hakkı vardır” dedi.