7 Temmuz 2013’te CHP Akhisar İlçe başkanlığına getirilen Av.İsmail Fikirli 2015 genel seçimlerinde Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

2014 yerel seçimler için ilçe başkanlığından istifa ederek Akhisar Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Vehbi Baklırlıoğlu’nun ardından Av. İsmail Fikirli 1 buçuk yıl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığını yürüttükten sonra Milletvekilliği için aday olacağını istifasının bu nedenle olduğunu belirtti.

Yeni Başkan İsmail Çoker

Av.İsmail Fikirli’nin istifa etmesinin ardından CHP Akhisar İlçe başkanlığına getirilen İsmail Çoker;

Değerli başkan,ilçe yöneticilerim,basın emekçileri öncelikle hoş geldiniz.

Bugün burada çok sevdiğimiz çalışkan başkanımız İsmail Fikirli’ye partimize verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etmek için toplanmış bulunmaktayız.

2009 yılından bu yana tanıdığım sayın İsmail Fikirli Cumhuriyet Halk Partisi için daima en iyiyi gerçekleştirmeye çalışmıştır.Bu süreçte birçok başarıya imza attık her mahallede her köyde üye sayımızı artırdık.Birlikte hep demokrasiye inandık. Sandık namusumuzdur dedik ve önseçimi savunduk. 2 yerel 1 genel seçim ve 1 referandum sınavını hep birlikte geçirdik.Bu süreçte sevinçli üzüntülü bir çok duygusal anlar yaşadık.Kimi zaman kızdık,kimi zaman güldük,kimi zaman tartıştık ama hiçbir zaman saygı ve sevgiyi elimizden bırakmadık.Bu güzel ve özel günleri bizimle geçiren değerli başkanıma çıktığı bu yolda başarılar diler şansının ve yolunun açık olmasını temenni ediyorum.’dedi.

Siyasi kimliği ve kişiliği adına yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü İsmail Fikirli’ye plaket takdim eden CHP Akhisar İlçe Teşkilatı teşekkürlerini sundu.

Av.İsmail Fikirli siyasi mücadele verdiği ilçe teşkilatı için yaptıkları bu jestten dolayı duygularını ifade ederek teşekkürlerini sundu.

2015 Genel seçimlerinde Manisa Milletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten Fikirli yönetiminden de destek istedi.