Akhisarpress.com / VİDEO - 2014 30 Mart yerel seçimleri öncesi CHP Akhisar İlçe Teşkilatındaki adaylık bekleyiş süresi sona erdi. Genel Merkez tarafından yapılan kamuoyu yoklamaları ve temayül yoklamalarının ardından Akhisar Belediye Başkan Adayının A. Vehbi Bakırlıoğlu olduğu belirtildi.

Akhisar Belediyesi Tütün Otel Düğün salonunda düzenlenen tanıtım programına CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, çevre bölgelerin başkan adayları ve birçok partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, güncel olaylara değinirken Akhisar Belediye Başkanlığı seçimi sürecinde çok çalışarak zafere ulaşacaklarını kaydetti. Akhisar ve Türkiye için önemli bir seçim sürecine girdiklerini dile getiren CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu; halkın seçimden seçime değil her zaman hesap alabileceği bir belediye anlayışı için yola çıktılarını dile getirirken geleceğe yatırım yapan bir belediye hizmeti sunacaklarını belirtti.


Akhisar CHP'de Seçim Startı Verildi.. GİRİŞ VİDEOSU


Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli'nin konuşması


Akhisar CHP Aday Adayı Dr. Gökhan Gürel'in konuşması


Akhisar CHP Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu'nun konuşması


CHP Manisa İl başkanı Cahit Kaplan'ın konuşması


Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz'ün konuşması


CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'in konuşması