Akhisarpress.com - 30 Mart 2014 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeni ile Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi’nden Akhisar Belediyesi’ne ilk aday adaylığını Dr. Gökhan Gürel bugün ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklaması ile resmen açıkladı.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda yönetim ile el ele olduklarını belirten Dr. Gürel Akhisar’ın son on yılının kayıp olduğunu ve bu kaybı telafi etmek için aday olduğunu vurguladı.
Basın açıklamasından önce partililere karanfil dağıtan Gökhan Gürel İlçe Başkanı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile beraber birliktelik mesajı verdi.

Akhisar’a kabuğunu kırdıracaklarını söyleyen genç aday adayı konuşmasında, “ Akhisar potonsiyeli olan ancak iyi yönetilemediği içim bit türlü kabuğundan çıkamayan ve marka kent olamayan bir şehirdir. Ben Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren biri olarak diyorum ki bizler Akhisar’ın kabuğunu kırıp onu bölgenin marka kenti haline getireceğiz. Biz Akhisar’ı diriltmek için geliyoruz.”

Konuşmasında sürekli ilçe teşkilatı ile birlikte olduğunu yineleyen Gürel, “ Ben burada ellerini ovuşturarak bizim bölüneceğimizi sanan Akp’lilere sesleniyorum. Siz ellerinizi ovuşturmaya devam edin. Ancak biz daha önce olduğu gibi bölünmeyeceğiz. Aksine öncekilerden dersimizi aldık, Şimdi tam bir bütünüz.” Dedi.

Akhisar’ı her anlamda Süper Lige çıkaracaklarını söyleyen Aday Adayı Gürel, “ Akhisar sadece Futbol takımı ile değil, sanayisi ile, sokakları ile, yaşam kalitesi ile anlayacağınız her anlamda Akhisar’ı süper lige çıkaracağız.”dedi.

Basın açıklamasının sonunda basın mensuplarının İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu’una “Sizde aday adayı olmayı düşünüyormusunuz” sorusu üzerine kısa bir açıklama da bulunan Bakırlıoğlu, “Evet bende aday adayı olmayı düşünüyorum. Ancak bu herkesin zannettiği gibi bizi bölmeyecek, biz yine bir bütün olacağız. Yapacağımız ön seçim sonrasında aday olarak kim seçilirse bizler ilçe yöneticileri olarak onu sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.