Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Örgütü yaşlılar haftası nedeni Akhisar Huzurevini ziyaret etti. CHP Akhisar ilçe örgütü Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe yönetiminin katıldığı ziyarette tüm yaşlılara çiçek armağan edildi.

Partilileri kapıda karşılayan Huzurevi Müdürü Veli Başoğlu’nun koordinatörlüğünde bütün yaşlıları tek tek ziyaret edildi.

Tüm yaşlıların gününü kutlayan İlçe Başkanı A.Bakırlıoğlu, “Yaşlılarımız bizim en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Bir Milletin akibeti yaşlılarına verdiği değer ile ölçülür. Bizimde ülke olarak yaşlılarımıza verdiğimiz değer ortada.. Ancak Akhisar’da huzurevimiz gerçektende çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Bunu ben her daim dile getirirdim. Bu konuda Akhisarlı yöneticilerimiz çok iyi bir şekilde görevlerini icra ediyorlar. Bunun içinde yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Bütün yaşlıların günlerini kutlayıp, ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı sonrasında huzurevi bahçesinde, huzurevi sakinleri ile, sohbet eşliğinde çay içti.