Bir önceki Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın’ın,  kendi yönetimi tarafından görevinden düşürülmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğuna Serkan Kurban atandı.

CHP Manisa İl Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesaplarından da duyurulan atamada şu ifadelere yer verildi; “CHP Gençlik Kolları Manisa İl Başkanlığı olarak, Akhisar Gençlik Örgütümüzün başkanlığına Sn. Serkan Kurban'ın atanması kararının alındığını kamuoyuna saygılarımızla sunarken; yeni dönemin gençlik siyasetine partimize ve Akhisar’ımıza hayırlı olmasını dileriz.”

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi’nin birçok kademesinde görev yapan Serkan Kurban, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hem yerelde hem de ulusalda gururla bir adım ileriye taşımak için kararlı olduklarını belirtti.

Başkan Serkan Kurban açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Manisa İl Gençlik Kollarımızın gerçekleştirmiş oldukları yönetim kurulu toplantısında, aldıkları karar sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na layık görüldüm.

Hep birlikte alın teri dökeceğimiz yol arkadaşlarım ile birlikte Akhisar’ımızın her mahallesinde, her sokağında iktidar yolunda mücadelemize hız kesmeden, tüm gücümüzle devam edeceğiz.

Sözümüz söz; sevgiye, saygıya, adalete, hoşgörüye dayalı, ayrıştırmayan bir siyaset anlayışı ile yola devam edeceğiz.  Kutuplaşmadan, ayrıştırmadan, kavgadan uzak el ele kol kola omuz omuza birlikteliği, beraberliği, kardeşliği, üretkenliği yeniden hakim kılacağız!”